Автор Тема: за басовете  (Прочетена 9853 пъти)

Petko_alov

• **
  • Публикации: 186
Re: за басовете
« Отговор #75 -: 07. април. 2011г. 21:15 »
ГАМБИ   АЗ  НЕ  ГРЕША ;)

Petko_alov

• **
  • Публикации: 186
« Отговор #76 -: 07. април. 2011г. 21:20 »
ГОЛЕМИ  ГЪЛАБИ  СЕ  ВДИГАТ  В СЪЕДИНЕНИЕ ;) :)

asen gambito

• ФГВПП
  • *
  • Публикации: 903
  • Разбивач на секти
« Отговор #77 -: 07. април. 2011г. 22:08 »
ГОЛЕМИ  ГЪЛАБИ  СЕ  ВДИГАТ  В СЪЕДИНЕНИЕ ;) :)
ЗНАМ ТОВА МИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, НО ОТ ЛИСАТА СЕКТА НА ДЕНЯ ЩЕ ГИ ОБЬРНЕ СИГОРЕН СЬМ В ТОВА  ;)
Победи себе си за да победиш света !

Doncho_Domlyan

• Публикации: 629
  • Най добре е когато си гладен да има какво да ядеш,
« Отговор #78 -: 07. април. 2011г. 22:37 »
Пичове ,според мен първи ще е Рангел или Шопът  8) щот му е ученик от там на сетне  ::)
По добре корем от бира отколкото гърбица от работа и по добре да съм пиян отколото да съм болен.Бива ли ааааа......

neiko75

• **
  • Публикации: 294
« Отговор #79 -: 07. април. 2011г. 22:46 »
дончо не думай  ;)че съм сложил срещу тях ;D

Doncho_Domlyan

• Публикации: 629
  • Най добре е когато си гладен да има какво да ядеш,
« Отговор #80 -: 07. април. 2011г. 22:55 »
Анчо то късме требе ба ой,дано да е на твойта стърна пустият му и късмет............. 8)
По добре корем от бира отколкото гърбица от работа и по добре да съм пиян отколото да съм болен.Бива ли ааааа......

bebo500

• *
  • Публикации: 41
« Отговор #81 -: 09. април. 2011г. 20:12 »
1 boreto saedinenie                                                                                                                                      2dimov skutare
3 erev stamboliiski
4 gaidara
5 manole   toba e spored men

doctora

• Гост
« Отговор #82 -: 11. април. 2011г. 14:34 »
tocheto ot tchechlingirovo chte im spre tchasovnitsite.chte vidite nai staria djins kak leti? mnogo vreme ne sa vdigani ot tezi galabi.

Младен 74

• **
  • Публикации: 162
« Отговор #83 -: 11. април. 2011г. 16:08 »
тошето ако вдигне пак е нещо :D :D :D :D

doctora

• Гост
« Отговор #84 -: 11. април. 2011г. 19:04 »
mladene ti mai ne mi viarvach?chte si pichem sled basa.az govoria za visokoletiachti galabi ne za tipleri.

Младен 74

• **
« Отговор #85 -: 11. април. 2011г. 20:19 »
доки ми тошето си взел пакистански типлери бе май не е сигорен в неговите  ;D ;D ;D ;D 4 бройки си купил

doctora

• Гост
« Отговор #86 -: 11. април. 2011г. 21:12 »
mi i az imam 2 tchifta.kvo da gi mecha li sega?ne chte se sastezavam v 2 klasa tazi godina.pazardjichki i pakistanski.

Младен 74

• **
« Отговор #87 -: 11. април. 2011г. 22:57 »
знам че имаш ама не говорх за теб както и дае ;)

doctora

• Гост
« Отговор #88 -: 23. април. 2011г. 12:18 »
mladenka vtchera mi beche na gosti moia priatel iranetsa(tozi koito kupi ot lisitsata galabite i posle mi gi podari.sachto taka mi dade pakistanskite i imache na vremeto nad 200 iranski vse dokazani)az sam mu bil sadia za iranskite i sam vidial za kakvo stava vapros.ta toi mi kaza ,tche mejdu vsitchki visoko letiachti galabi ,koito e imal razlika vav vremeto na polet  gore dolu niama.i tche pazardjichkite sa letiali na ravno s iranskite i pakistanskite.kato galabite gi e hranel i treniral ednakvo.taka, tche da se mechal s drugi porodi prosto niama smisal.tezi kolegi,koito si misliat,tche kato umechat galabite s tipler ili pakistanski chte polutchat nechto po dobro se lajat.prosto triabva da nablegnat na svoiata selektsia.na metoda na hranene i trenirane.tova e istinata(pone taka mi kaza moia priatel).s uvajenie doc ;) ;)

Младен 74

• **
« Отговор #89 -: 23. април. 2011г. 14:10 »
док това неме интересува кой породи са му летели и по колко и дали е наравно той си знае аз вярвам само на мен си и неме интересува кой с кво ги меши и за какво ги меши просто аз казвам че обичам животното квото и да е гълъб куче да си е чисто породно това е но то си важи само за мен аз немога да задължа никой да го спазва  :)